Въпроса за потребителите...
+5
Aurora Bolearis
Nastee
Еск
Freki
angya
9 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпроса за потребителите...
Абе хора, осъзнавате ли, че от 26 потребителя, 9 нямат нито едно мнение, а други трима имат под 10 мнения?! Демек ако се вярва на статистиката, форумът има 14 и по-малко активни потребителя... Не че се хваля, въпроса не е до броя на мненията, а до качеството, но единфорум трябва да бъде поне малко по-активен...
Нека хората с предложения по този въпрос да пишат тука и/или да действат, защото макар да не се съмнявам в тези няколко човека, в крайна сметка ще си останем само ние...

Нека хората с предложения по този въпрос да пишат тука и/или да действат, защото макар да не се съмнявам в тези няколко човека, в крайна сметка ще си останем само ние...

angya- Брой мнения : 613
Registration date : 06.07.2007
Character sheet
Име: Angya
Раса: Върколак
Re: Въпроса за потребителите...
А ти какво предлагаш? Да им издирим адресите на тези, които не пишат и да ги заплашим с изтънчени Клачиански мъчения ако не започнат.
Аз пък друго виждам, десетина- дванайсет посетители за написали над 650 мнение, което не е никак зле (макар, че понякога много избива на чат, ама карай
)
Можем да се надяваме, че малко по малко форума ще бъде открит и от други фенове и след някой и друг месец ще бъде достатъчно оживено. Както и да е, на мен и сега ми е достатъчно интересно и весело

Аз пък друго виждам, десетина- дванайсет посетители за написали над 650 мнение, което не е никак зле (макар, че понякога много избива на чат, ама карай

Можем да се надяваме, че малко по малко форума ще бъде открит и от други фенове и след някой и друг месец ще бъде достатъчно оживено. Както и да е, на мен и сега ми е достатъчно интересно и весело

Freki- Один ме чеше зад ушите
- Брой мнения : 292
Registration date : 13.07.2007
Character sheet
Име: Фреки
Ангуа, активността е много по-добра, отколкото в предния форум и това може само да ни радва. Ако продължаваме да пишем редовно, към нас ще е присъединят още хора. Ако се отчаем, защото сме малбко и зарежем, край.
А повечето от тия, дето не пишат са хора, които съм изнудвала да се регнат, ама само дотам са стигнали.
Единствената мярка, която може да се вземе е чат-пат пак да есе опитвам да ги подсещам и всички дружно да каним още хора. Друго не се сещам.
А повечето от тия, дето не пишат са хора, които съм изнудвала да се регнат, ама само дотам са стигнали.
Единствената мярка, която може да се вземе е чат-пат пак да есе опитвам да ги подсещам и всички дружно да каним още хора. Друго не се сещам.

Еск- Чирак на Смърт
- Брой мнения : 255
Registration date : 05.07.2007
Character sheet
Име: Вампс
Раса: Вампир
Trqbva da se primirim s fakta che pak sme si samo nashi hora i novi zaribeni chlenove shte ima rqdko. Koeto ne mi prechi, az vlizam da durja vruzka s vas ne da chakam ojivlenie =] (makar che nadejda vinagi ima).
Nastee- Брой мнения : 193
Registration date : 24.07.2007
Character sheet
Име: Гад
Раса: Човек
Ест, не казвам, че не ни е хубаво така, обаче ме тревожи мисълта, че съвсем скоро пак ще спрем да пишем, която мисъл надявам се е погрешна. А иначе ако не спрем да пишем, нещата ще са таман добре
Извод: пишете и зарибявайте хората с Пратчет а после и с форума...

Character sheet
Хъ, не е ли магия? Едва-що казах нещо по въпроса и се появи Арвен... Явно освен върколак и стражник, трябва да вляза и в Невидимия университет...
Character sheet
Изключително усилено рекламирам хфорума в един пратчет-чат и всеки път като спомена или всички млъкват или сменят темата. :/ Хем са форумджии, хем са фенове на Пратчет, ама отказват да разгледат комбинацията.
Търсете юзъри вие, аз май нямам особен късмет.

Еск- Чирак на Смърт
- Брой мнения : 255
Character sheet
Име: Вампс
Раса: Вампир
Всички или са се изнесли нанякъде, или и аз не знам какво... Обаче предлагам да се посъвземе...м и да почне...м пак да пише...м, защото почна да става скучно... 

Character sheet
Ем, хайде де! През последната седмица, колкото пъти вляза, все няма никой и няма нови мнения. Всички сме виновни!
Character sheet
Dobre, ama vseki put se sluchva taka che imame malko aktivni temi i drugi koito umirat burzo. Mqrnah tuk 2-3 anime/manga fencheta i si kazah, sega shte si imam lafche i po druga moq tema i kakvo stana - pak izcheznaha horata. Ne moga da postvam mneniq za vsqka kniga v sekciqta za knigi primerno, samo da durja aktivnost, postovete mi shte izglejdat nasileni
Character sheet
Истина е и причината е точно в това, че половината се изнесоха. Прекалено малко сме, та да си говорим по темите... ще започнем яко да се повтаряме. Виновни сме всички, ама Нести е прав:не мога да седна и да си говоря сама... Някой като пише, аз му отговарям. Особено като си нямам друга работа...
Character sheet
Ako bqh na pochivka kato teb shtqh da namerq kakvo da pravq. No men me muchi bezsunie v 3 prez noshta a utre sum na rabota ot 8 taka che shte drupna posleden fas i shte probvam da pospq pone malko.
Character sheet
не съм много компетентна по теммата..тъй като и аз отсъствам честно, но все пак всеки си има причини.Като съм тук пиша като не съм тук съжалявам, но не става работата...
П.С.И продължавам да съм си манга/аниме фен
П.С.И продължавам да съм си манга/аниме фен

Aurora Bolearis- Брой мнения : 52
Registration date : 26.07.2007
Character sheet
Име: Фурея Локър
Раса: -
Нести, хич не е толкоз лесно. Тука половината народ са прости, бъкел английски не знаят, ако им проговоря на немски ще ме изгорят на кладата, френски не знам, а майка ми и мъжа и са на работа всеки ден. Аз всеки ден излизам нанякъде, ама да ти кажа хич не е весело, в добавка към всичко това и парички трябват, ама ги няма... Тъй че спокойно мога да кажа, че е най-добре нещото да си го намирам вкъщи...
Character sheet
ВЧЕРА МЕ ПОКАНИХА НА РД НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ, С КОГОТО НЕ СЪМ СЕ ВИЖДАЛА ОТ БЛИЗО ТРИ ГОДИНИ => НЯМАМ НИКАКВА ПРЕДСТАВА КАКВИ ФИЛМИ ГЛЕДА, КАКВА МУЗИКА СЛУША, КАКВИ ИГРИ ИГРАЕ... НАКРАЯ ОТИДОХ И МУ КУПИХ "ИСТИНАТА". ПЪК ЩЕ ВИДИМ.
БТВ, АКЦИЯ "ЖЪЛТИ ЛИСТЧЕТА" БЕШЕ ТРАНСФОРМИРАНА В АКЦИЯ "ОБИКНОВЕНИ ЛИСТЧЕТА ПО ПОЩЕНСКИТЕ КУТИИ". ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ЗАСТАНА НА ЪГЪЛА НА ПОПА И ВИТОШКА И ЩЕ ЗАПОЧНА ДА РАЗДАВАМ БРОШУРКИ КАТО НЯКОЙ СЕКТАНТ...
БТВ, АКЦИЯ "ЖЪЛТИ ЛИСТЧЕТА" БЕШЕ ТРАНСФОРМИРАНА В АКЦИЯ "ОБИКНОВЕНИ ЛИСТЧЕТА ПО ПОЩЕНСКИТЕ КУТИИ". ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ЗАСТАНА НА ЪГЪЛА НА ПОПА И ВИТОШКА И ЩЕ ЗАПОЧНА ДА РАЗДАВАМ БРОШУРКИ КАТО НЯКОЙ СЕКТАНТ...
ReaperGirl- малката жетварка
- Брой мнения : 329
Character sheet
Име: DEATH
Раса: Антропоморфна персонификация -
И точно за сектант ще те помислят... То и така изглежда, ако не гледаш по-задълбочено...
Character sheet
Wtf, listcheta i broshurki, kvi propagandi, kvi 5 leva? Propusnah li neshto?
Character sheet
Верно кви пет лева?!
Character sheet
АМИ ПРЕДИ ПИШЕХ, ЪЪЪ, РЕКЛАМКИ НА ЖЪЛТИ ЛЕПКАЩИ ЛИСТЧЕТА И ГИ ЛЕПЯХ ПО СПИРКИТЕ... НО ЯВНО НЯМА МНОГО ЕФЕКТ.
ReaperGirl- малката жетварка
- Брой мнения : 329
Character sheet
Име: DEATH
Раса: Антропоморфна персонификация -
Character sheet
Citiram "hu"-to i dobavqm:
E na tova se kazva entusiast.
E na tova se kazva entusiast.
Character sheet
Еееееееееее, ама те са много малки. Аз предлагам да вземем да вдигнем един билборд. Ами така де.ReaperGirl написа:
АМИ ПРЕДИ ПИШЕХ, ЪЪЪ, РЕКЛАМКИ НА ЖЪЛТИ ЛЕПКАЩИ ЛИСТЧЕТА И ГИ ЛЕПЯХ ПО СПИРКИТЕ... НО ЯВНО НЯМА МНОГО ЕФЕКТ.
Grethor- Брой мнения : 61
Registration date : 07.07.2007
Character sheet
Раса:
... Само парички да имаше...
Character sheet
Аз пък имам следният въпрос. Защо някои хора се регистрирват, а не пишат. Поне едно-едничко мнение. Защо си правят труда изобщо? 

Character sheet
Интересен въпрос. :/
Character sheet