Любим/и филм/и
+11
Nastee
scarlet_witch
Библиотекарят
ali band
Aurora Bolearis
IvanHelsing
Gospojica Flituart
Freki
angya
ReaperGirl
Еск
15 posters
Страница 1 от 1
Любим/и филм/и
Кой е любимият ви филм? Ако искате, избройте повече. Какъв тип кино харесвате?
Еск- Чирак на Смърт
- Брой мнения : 255
Registration date : 05.07.2007
Character sheet
Име: Вампс
Раса: Вампир
Re: Любим/и филм/и
E, TВА АКО НЕ МИ СТАНЕ НАЙ-ДЪЛГИЯ ПОСТ...
ВЛАСТЕЛИНА, РЕЙНМЕН, ЕДУЪРД НОЖИЦИТЕ, КОЛЕДНА ПЕСЕН, ДЯДО ПРАС, МОБИ ДИК, ВЕСЕЛА КОЛЕДА, БАЩАТА НА БУЛКАТА, ВОЙНАТА, КОСА, НАЕМЪТ, ПРИШЪЛЕЦЪТ, ТРУСОВЕ, ХЕЛРЕЙЗЪР, УБИЙСТВЕН ПЪЗЕЛ, ИНТЕРВЮ С ВАМПИР, ДРАКУЛА (НА КОПОЛА), МЛАДИЯТ ФРАНКЕНЩАЙН, ДРАКУЛА: МЪРТЪВ И ДОВОЛЕН, КОШМАРЪТ ПРЕДИ КОЛЕДА, БУЛКАТА ТРУП, ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА, ГАРВАНЪТ, КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ, АМАДЕУС, ПИАНИСТЪТ, ЧЕРВЕНАТА ЦИГУЛКА, Х - МЕН, ПРОДУЦЕНТИТЕ, АНИМАЦИИТЕ НА ДИСНИ И СПИРАМ ДО ТУК

ВЛАСТЕЛИНА, РЕЙНМЕН, ЕДУЪРД НОЖИЦИТЕ, КОЛЕДНА ПЕСЕН, ДЯДО ПРАС, МОБИ ДИК, ВЕСЕЛА КОЛЕДА, БАЩАТА НА БУЛКАТА, ВОЙНАТА, КОСА, НАЕМЪТ, ПРИШЪЛЕЦЪТ, ТРУСОВЕ, ХЕЛРЕЙЗЪР, УБИЙСТВЕН ПЪЗЕЛ, ИНТЕРВЮ С ВАМПИР, ДРАКУЛА (НА КОПОЛА), МЛАДИЯТ ФРАНКЕНЩАЙН, ДРАКУЛА: МЪРТЪВ И ДОВОЛЕН, КОШМАРЪТ ПРЕДИ КОЛЕДА, БУЛКАТА ТРУП, ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА, ГАРВАНЪТ, КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ, АМАДЕУС, ПИАНИСТЪТ, ЧЕРВЕНАТА ЦИГУЛКА, Х - МЕН, ПРОДУЦЕНТИТЕ, АНИМАЦИИТЕ НА ДИСНИ И СПИРАМ ДО ТУК

ReaperGirl- малката жетварка
- Брой мнения : 329
Character sheet
Име: DEATH
Раса: Антропоморфна персонификация -
Почти всички достатъчно сериозни с животни, всички комедии, които стават все пак за нещо и всичко, което може да предложи поне 1 стойностен кадър (което, колкото и да е странно, явно не е толкова лесно). Никъв шанс няма да ги изброя.
angya- Брой мнения : 613
Registration date : 06.07.2007
Character sheet
Име: Angya
Раса: Върколак
Пфу! Много са, нямат край!
Фантомът от Операта, Взвод, Рейнмен, Интервю с вампир, трите за Ханибал Лектър, Леон, оф, не мога! Колкото повече изброявам, толквоа повече ще пропусна.
Има един филма за един пианист на име Дейвид Гелфгод? (не беше така, май) Някой да знае за какво говоря, името на филма, много ще ми помогнете, благодаря
Фантомът от Операта, Взвод, Рейнмен, Интервю с вампир, трите за Ханибал Лектър, Леон, оф, не мога! Колкото повече изброявам, толквоа повече ще пропусна.
Има един филма за един пианист на име Дейвид Гелфгод? (не беше така, май) Някой да знае за какво говоря, името на филма, много ще ми помогнете, благодаря

Freki- Один ме чеше зад ушите
- Брой мнения : 292
Registration date : 13.07.2007
Character sheet
Име: Фреки
За мен абсолютните първенци са "Коса" и "Леон", иначе обожавам и "Ваканцията", "Ледена епоха", "Мръсни танци" и разбира се класиките "Оркестър без име" и "Куче в чекмедже". На "Мила от Марс" също много му се кефих.
Gospojica Flituart- Брой мнения : 26
Registration date : 16.07.2007
Character sheet
Раса:
V for Vendeta и The Butterfly Effect.
IvanHelsing- White&Nerdy
- Брой мнения : 115
Character sheet
Име: Ivan Helsing
Раса: Човек
ммммммммм....много са
Изкуствен интелект, Забравените,Ефекта на пеперудата,Кошмарът преди Коледа на бърътн,булката тръп сащо на бъртън,Дракула,13 призрака много ми допадна,Форест Гъмп...друго....Ван Хелсинг е мн готина приказка...Лигата на Необикновените,Подземен свят,бандите на Ню Йорк, Двестагодишен човек,Аз,роботът(макар че е фрашкан с ефекти ),Карибски пирати(всичките части...обожавам Джони Деп),Магистрала 66,Дяволът носи Прада(доста е сладък),Хъни...Грозна като смъртта...и още и още...но сега не мога да се сетя
Изкуствен интелект, Забравените,Ефекта на пеперудата,Кошмарът преди Коледа на бърътн,булката тръп сащо на бъртън,Дракула,13 призрака много ми допадна,Форест Гъмп...друго....Ван Хелсинг е мн готина приказка...Лигата на Необикновените,Подземен свят,бандите на Ню Йорк, Двестагодишен човек,Аз,роботът(макар че е фрашкан с ефекти ),Карибски пирати(всичките части...обожавам Джони Деп),Магистрала 66,Дяволът носи Прада(доста е сладък),Хъни...Грозна като смъртта...и още и още...но сега не мога да се сетя

Aurora Bolearis- Брой мнения : 52
Registration date : 26.07.2007
Character sheet
Име: Фурея Локър
Раса: -
Най-най-любимият ми филм е Изкуплението Шоушенк. Други, които ми харесват са Красив ум, Общество на мъртвите поети, Ах, този джаз, Мълчанието на агнетата, Брилянтин, Изкуствен интелект, То, Спасяването на редник Райън, Титаник, Нотинг Хил и мн други.
ali band- Брой мнения : 60
Character sheet
Раса:
Наскоро гледах част от Брилянти (края) и общо взето се пукнах от смях... Джон Траволта си го бива в танците де... И мнма кефи филма, някой ден ще го гледам целия... И към моите любими филми също се прибавя "Обществото на мъртвите поети", наистина добър филм... Слагам и "Лигата на необикновените... джентълмени"(Шон Конъри верно си играе добре ролята, ама и другите се справят доста яко), "Карибски пирати" също (аз не заради Джони, а заради другия :Р)... Извинете ме, че слагам само филми, които някой вече е споменал, но просто не мога да се сещам за заглавия...
Character sheet
Аз малко се отнесох в предния си пост и забравих най-важният филм, който просто пука по шевовете от идиотия: Dude, Where's My Car?
IvanHelsing- White&Nerdy
- Брой мнения : 115
Character sheet
Име: Ivan Helsing
Ако тръгна да изреждам ще стане доста голяма работа, затова ще кажа само два, които може би влизат в Топ топЪт
Възможно най-любимият ми филм евър: Big Fish. Тим Бъртън е гениален... Само това ще кажа
И освен това Bridge to Terabithia... ами... гледайте го и ще ви стане ясно защо
Уук
Възможно най-любимият ми филм евър: Big Fish. Тим Бъртън е гениален... Само това ще кажа
И освен това Bridge to Terabithia... ами... гледайте го и ще ви стане ясно защо
Уук
Библиотекарят- Уук
- Брой мнения : 36
Registration date : 20.08.2007
Character sheet
Име: Библиотекарят
Раса: Орангутан
"Пич, къде ми е колата"... Не съм очаквала това...
Наистина филма беше безумно тъпо идиотски до появата на оная гигантка... След тва стана още по-идиотски 

Character sheet
Big Fish e друг любим филм, които пропуснах да отбележа.Добре, че ми напомни.
ali band- Брой мнения : 60
Character sheet
Раса:
АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛА... ВСЕ СЕ КАНЯ И МНОГО МЕ Е ЯД, ЧЕ ГО ПРОПУСКАМ. ИНАЧЕ ИСКАХ ДА ДОБАВЯ КЪМ СПИСЪКА СИ И MIRRORMASK
Character sheet
Много ми хареса Убий Бил на Куентин Тарантино страшен филм (даже си имам плакат)
иначе ми харесват филмите на Франк Милър-Град на греха и 300.Също така и Опасна невинност, Булката Труп,X-men,Дядо Прас,Теории на руския лов/риболов/политика
иначе ми харесват филмите на Франк Милър-Град на греха и 300.Също така и Опасна невинност, Булката Труп,X-men,Дядо Прас,Теории на руския лов/риболов/политика
scarlet_witch- Брой мнения : 46
Localisation : Hell , Sin City , Past The Point of No Return , In The House of Secrets
Registration date : 20.08.2007
Character sheet
Име: Ели
Раса: Антропоморфна персонификация
Citiram orangutana za Ribata i Mosta, i sushto Sc.W. za Teoriite.
Inache drugi filmi zaslujavashti spomenavane sa Amerikanska Istoriq X, 25qt Chas, i obshto vzeto vseki film s Edward Norton, vseki rejisiran ot Spike Lee, i kato se setq za drugi shte dobavqm. :]
Inache drugi filmi zaslujavashti spomenavane sa Amerikanska Istoriq X, 25qt Chas, i obshto vzeto vseki film s Edward Norton, vseki rejisiran ot Spike Lee, i kato se setq za drugi shte dobavqm. :]
Nastee- Брой мнения : 193
Registration date : 24.07.2007
Character sheet
Име: Гад
Имам много любими филми, но този, който мога да гледам 99 999 пъти, от който настръхвам, към който се стремя... това е Коса... Този филм ме кара да се чувствам свободен, да бъда свободен 
Това е филмът на моя живот

Това е филмът на моя живот

Tchappz- Брой мнения : 57
Character sheet
Раса:
Трилогията "Х-мен", трилогията "Матрицата", първите два "Хари Потър", "Дракула на Брам Стокър", "Землемория", "Опасен ум", "Звезден прах", "Спайдър-мен" (първите два, третият - още не съм го гледала) и т.н. и т.н. Един куп.
Солиден. 

Еск- Чирак на Смърт
- Брой мнения : 255
Character sheet
Име: Вампс
Раса: Вампир
НАМЕРИХ СИИИИИИ НАЙ-ПОСЛЕ CHRISTMAS CAROL С ПАТРИК СТЮАРТ. ТОЯ ФИЛМ ГО ТЪРСЯ ГОДИНА И НЕЩО...
Character sheet
От всеки жанр сигурно има по 10-тина филма , които АДСКИ много ми харесват , така че едва ли мога да посоча един или дори няколко , толкова изпъкващи пред останалите , че да ги нарека любими !

A_D_P_10- Брой мнения : 655
Registration date : 08.08.2007
Character sheet
Име: Кирил
Преди не можех да посоча любим филм, докато не гледах True Romance. Това е най-най-най-най-най-най-якия филм за мен
. Държа да отбележа, че наистина е истински романс, а не боза
. Сценария е на Тарантино, Патриша Аркет партнира на Крисчън Слейтър (който като млад хич не е за изхвърляне
). Това е любимия филм на приятеля ми и не че се влияя от него, но и на мен ми стана любим
.

Yo- Брой мнения : 54
Registration date : 18.12.2007
Character sheet
Име:
10-те най-яки престрелки в киното (видео)
A_D_P_10- Брой мнения : 655
Registration date : 08.08.2007
Character sheet
Име: Кирил
Аз харесвам Leon,21 Grams, Corpse Bride, Pay it Forward,The Sixth Sense..Доста са... Преди време гледах 2046 и много му се накефих

Гита Ог- Брой мнения : 75
Registration date : 23.04.2008
Character sheet
Име: Гита Ог
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|