Любими игри
+2
IvanHelsing
A_D_P_10
6 posters
Страница 1 от 1
Любим жанр :
Любими игри
Я да видим кой какво обича да играе и дали въобще играе нещо !
Смятам че правилно съм оставил жанровете с наименованията им на английски език . И все пак за да няма объркване ще спомена като пример по една-две игри за всеки жанр :
-Action ( GTA , Half-Life , Quake , Splinter Cell , Hitman , DOOM )
-Strategy ( Total War , Red Alert , Starcraft , Civilization , Heroes )
-RPG ( Diablo ) / MMORPG ( Star Wars GALAXIES , World Of Warcraft )
-Simulations (SIMS , Flight Simulator , Train Simulator )
-Quest/Adventure ( Monkey Island , Discworld: Noir , Grim Fandango )
-Sports ( FIFA , PES , NBA , NHL , NFL , Tony Hawk )
-Racing/Driving Games ( Colin McRae , Driver , NFS , F1 )
-Jump & Run (Super Mario , Tarzan , Hercules , Rayman , Sonic )
Освен любимия жанр , добре ще е да споменете и любимите си игри !
За мен по-добри игри от куестовете няма ! Най-най-най - любимият ми жанр !!! Любимият ми куест и любимата ми игра ИЗОБЩО е MONKEY ISLAND (и 4-те части) - най-великата пиратска сага за всички времена
!!! Други куестове , които адски много ми харесват са : Grim Fandango , Indiana Jones And The Fate Of Atlantis , Runaway: A Road Adventure , Syberia I & II , Gold And Glory: The Road To El Dorado и разбира се Discworld: Noir
!
Стратегии по принцип въобще не играя , но и тук естествено има изключения : невероятните Desperados: Wanted Dead Or Alive , Robin Hood: The Legend Of Sherwood и Chicago 1930 , които не са типичните RTS , а са по-скоро тактически , в стил Commandos !
Естествено като луд футболен запалянко не пропускам ежегодните издания на FIFA !
"Die hard" фен на STAR WARS като мен
няма как да не спомене и игрите посветени на великата сага . Любимите ми са : Jedi Outcast , Jedi Academy , Battlefront , Battlefront II , Lego Star Wars , Lego Star Wars II , Rogue Squadron 3D !
В последно време често играя игрите от Jedi Knight - серията ! Наистина невероятни игри , които дават най-добрата възможност да влезеш в кожата на ДЖЕДАЙ !

Смятам че правилно съм оставил жанровете с наименованията им на английски език . И все пак за да няма объркване ще спомена като пример по една-две игри за всеки жанр :
-Action ( GTA , Half-Life , Quake , Splinter Cell , Hitman , DOOM )
-Strategy ( Total War , Red Alert , Starcraft , Civilization , Heroes )
-RPG ( Diablo ) / MMORPG ( Star Wars GALAXIES , World Of Warcraft )
-Simulations (SIMS , Flight Simulator , Train Simulator )
-Quest/Adventure ( Monkey Island , Discworld: Noir , Grim Fandango )
-Sports ( FIFA , PES , NBA , NHL , NFL , Tony Hawk )
-Racing/Driving Games ( Colin McRae , Driver , NFS , F1 )
-Jump & Run (Super Mario , Tarzan , Hercules , Rayman , Sonic )
Освен любимия жанр , добре ще е да споменете и любимите си игри !
За мен по-добри игри от куестовете няма ! Най-най-най - любимият ми жанр !!! Любимият ми куест и любимата ми игра ИЗОБЩО е MONKEY ISLAND (и 4-те части) - най-великата пиратска сага за всички времена

Стратегии по принцип въобще не играя , но и тук естествено има изключения : невероятните Desperados: Wanted Dead Or Alive , Robin Hood: The Legend Of Sherwood и Chicago 1930 , които не са типичните RTS , а са по-скоро тактически , в стил Commandos !
Естествено като луд футболен запалянко не пропускам ежегодните издания на FIFA !

"Die hard" фен на STAR WARS като мен

В последно време често играя игрите от Jedi Knight - серията ! Наистина невероятни игри , които дават най-добрата възможност да влезеш в кожата на ДЖЕДАЙ !

Последната промяна е направена от на Нед Дек 09, 2007 1:17 am; мнението е било променяно общо 1 път
A_D_P_10- Брой мнения : 655
Registration date : 08.08.2007
Character sheet
Име: Кирил
Раса: Човек
Re: Любими игри
RPG и ММОRPG са си съвсем различни жанрове, с това обиждаш всички ролеви маниаци.
IvanHelsing- White&Nerdy
- Брой мнения : 115
Registration date : 16.07.2007
Character sheet
Име: Ivan Helsing
IvanHelsing написа:RPG и ММОRPG са си съвсем различни жанрове, с това обиждаш всички ролеви маниаци.
Хм ! Не твърдя , че разбирам , тъй като ролеви игри не играя , но ...... :
MMORPG = Massively Multiplayer Online Role-Playing Game - интересно къде е толкова голямата разлика , че да "обиждам всички ролеви маниаци" ! Разбирам , че това е отделен жанр , но разликата явно идва от това , че MMORPG - игрите са изключително и единствено мултиплейър ориентирани !

Character sheet
Ама ти не разбираш. Проблема на ММО е, че е пълно с нуубове и ламери, които ти развалят кефа. Или сървъра е неизвестен, само добри са, ама няма хора - пак не става. А в нормалните РПГ-та има и някакъв ролеви елемент (изключвам игри от сорта на диабло стил 'клик&слаш'). А и, не на последно място, ММО са просто бози за извличане на пари. А и за ММО трябва по цял ден да блъскаш, за да намираш предмети и са много по-вманиачаващи.
IvanHelsing- White&Nerdy
- Брой мнения : 115
Registration date : 16.07.2007
Character sheet
Име: Ivan Helsing
Ааа, аз съм луд фен на рейс игритеее!!! Само да ми падне и се побърквам! Добре че не ми се случва често, че хората ше ме намразят...
angya- Брой мнения : 613
Registration date : 06.07.2007
Character sheet
Име: Angya
Раса: Върколак
АЗ СЪМ ФЕН НА КУЕСТОВЕТЕ, ПО-СПЕЦИАЛНО ТЕЗИ НА LUCASARTS, ИЛИ ОЩЕ ПО-СПЕЦИАЛНО - MONKEY ISLAND И GRIM FANDANGO. РАЗБИРА СЕ, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ДОБРИЯТ СТАР DISCWORLD NOIR...
ReaperGirl- малката жетварка
- Брой мнения : 329
Registration date : 05.07.2007
Character sheet
Име: DEATH
Раса: Антропоморфна персонификация -
Брей , angya е не просто фен , ами ЛУД фен на рейсърите ! Интересно !!!
Няма как да не поздравя и ReaperGirl за добрия и вкус !
Lucas Arts наистина са кралете на жанра , въпреки че в последно време го изоставиха , а и няма как да е инъче , като се има впредвид , каква златна мина са Star Wars-игрите ! Само се надявам да доживея Monkey Island 5
!

Няма как да не поздравя и ReaperGirl за добрия и вкус !

Character sheet
ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИ С ВИДЕОКАРТАТА ОЩЕ НЕ СЪМ ИГРАЛА 4-КАТА, НО СМЯТАМ СКОРО ДА СЕ УРЕДЯ...
БАЙ ДЪ УЕЙ, ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА ОЩЕ ЕДНО СЪКРОВИЩЕ ОТ СЪЩИЯ ЖАНР - SIMON THE SORCERER. УМИРАЛА СЪМ СИ ОТ СМЯХ...
БАЙ ДЪ УЕЙ, ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА ОЩЕ ЕДНО СЪКРОВИЩЕ ОТ СЪЩИЯ ЖАНР - SIMON THE SORCERER. УМИРАЛА СЪМ СИ ОТ СМЯХ...
Character sheet
ReaperGirl написа:ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИ С ВИДЕОКАРТАТА ОЩЕ НЕ СЪМ ИГРАЛА 4-КАТА, НО СМЯТАМ СКОРО ДА СЕ УРЕДЯ...
Леле , благородно ти завиждам , че тепърва ще започваш четвъртата част и тепърва ще се съдираш от смях заради дебилните (в добрия смисъл) изпълнения на Гайбръш !

Character sheet
Ще ти стисна ръката ако доидеш на следващата форумна среща. Винаги съм бил против ММО-тата. За мен една добра SINGLE PLAY игра с чудесна история и развитие (пример - Final Fantasy) винаги ще бие Level-вдигащата предмето-намираща боза каквито са WOW/Lineage.IvanHelsing написа:Ама ти не разбираш. Проблема на ММО е, че е пълно с нуубове и ламери, които ти развалят кефа. Или сървъра е неизвестен, само добри са, ама няма хора - пак не става. А в нормалните РПГ-та има и някакъв ролеви елемент (изключвам игри от сорта на диабло стил 'клик&слаш'). А и, не на последно място, ММО са просто бози за извличане на пари. А и за ММО трябва по цял ден да блъскаш, за да намираш предмети и са много по-вманиачаващи.
.
Иначе не се ограничавам само с RPG, разцъквам наи разнообразни неща, като куестове, реисъри, fighter-и, стратегии, jump'n'run, абе всичко стига да е добро и стига да има време.
Nastee- Брой мнения : 193
Registration date : 24.07.2007
Character sheet
Име: Гад
С две ръце подкрепям IvanHelsing и Nastee за масовките и hack&slash RPG-тата, които са ми еднакво противни. За жалост напоследък се набляга точно на тях. Любимия ми жанр игри са RPG-тата и най-вече Baldur's Gate сагата. Последното което играх бяха Star Wars KOTOR І и ІІ. Последния Morrowind, Neverwinter ІІ и за моя най-голяма жалост Fallout 3 и Witcher (е, от време-на време малко екшъм не е излишен) няма да бъдат подкарани по никакъв начин на компа ми, който вече е доста старичък
. City-building и стратегиите в реално време също са ми слабост. Caesar-о подобните игри, Цивилизациите, Командосите, Total War серията, Heroes серията - всички са ми доста любими и съм им отделял доста време в миналото.

Nocturno- Брой мнения : 27
Registration date : 24.11.2007
Character sheet
Раса:
Аз и сега все още се зарибявам по Heroes 3-ката. Усеща се че вече е зимно време.
Иначе как можах да забравя и Elder Scrolls серията. Тя ми е особена слабост.

Иначе как можах да забравя и Elder Scrolls серията. Тя ми е особена слабост.
Character sheet
Няколко клипчета за нещо уникално , което се задава:
The Force Unleashed
SW The Force Unleashed
Поредното страхотно клипче за The Force Unleashed
The Force Unleashed
SW The Force Unleashed
Поредното страхотно клипче за The Force Unleashed
Character sheet
СЕГА СЪМ СЕ ЗАХВАНАЛА С MONKEY ISLAND 2. КЪДЕ МИ Е БИЛ АКЪЛЪТ, ТА СЪМ ГО ПРОПУСНАЛА?!?!?! МИСЛЕХ, ЧЕ СЪМ ГИ ИЗИГРАЛА И ТРИТЕ И СЕГА МОГА ДА ТЪРСЯ ЧЕТВЪРТАТА. СРАМОТА...
Character sheet
Аууууу , LeChuck's Revenge , блазе ти !ReaperGirl написа:СЕГА СЪМ СЕ ЗАХВАНАЛА С MONKEY ISLAND 2. КЪДЕ МИ Е БИЛ АКЪЛЪТ, ТА СЪМ ГО ПРОПУСНАЛА?!?!?! МИСЛЕХ, ЧЕ СЪМ ГИ ИЗИГРАЛА И ТРИТЕ И СЕГА МОГА ДА ТЪРСЯ ЧЕТВЪРТАТА. СРАМОТА...

Character sheet
ПРЕВЪРТЯХ Я.
СЕГА СЪМ НА ЧЕТВЪРТАТА, АМА ТВА 3D...
В GRIM FANDANGO СЕ БЯХА СПРАВИЛИ МНОГО ПО-ДОБРЕ. ОСВЕН ТОВА ИГРАТА СЕ БЪГНА НА ЕДНО МЯСТО И СЕГА ТРЯБВА ДА ПОЧВАМ ОТНАЧАЛО...
БТВ, КОГО ТРЯБВА ДА ИЗНАСИЛЯ, ЧЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НЕЩО КАТО DISCWORLD NOIR?

В GRIM FANDANGO СЕ БЯХА СПРАВИЛИ МНОГО ПО-ДОБРЕ. ОСВЕН ТОВА ИГРАТА СЕ БЪГНА НА ЕДНО МЯСТО И СЕГА ТРЯБВА ДА ПОЧВАМ ОТНАЧАЛО...
БТВ, КОГО ТРЯБВА ДА ИЗНАСИЛЯ, ЧЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НЕЩО КАТО DISCWORLD NOIR?

Character sheet
Аз поне останах доволен от 4ката...проблема беше че CD-то беше скапано при записа и играта забиваше в един определен момент(не беше бъг, защото го играх на PS2). Така е не я довърших. Трябва да я дръпна.
Character sheet
Много я определят , като най-слабата част от поредицата именно заради преминаването и в третото измерениеReaperGirl написа:ПРЕВЪРТЯХ Я.СЕГА СЪМ НА ЧЕТВЪРТАТА, АМА ТВА 3D...
![]()
![]()
![]()

П.П. Като ти се играе нещо подобно на Noir-а , почни другите два Discworld-куеста ! Е вярно , не са "Noir" и не са със симпатягата Лютън , но пък и те са адски добри ..... все пак Ринсуинд е там !

Character sheet
ПЪРВАТА СЪМ Я ИГРАЛА, НО ВТОРАТА НЕ МИ ТРЪГВА, А МЕ МЪРЗИ ДА ПРОВЕРЯВАМ ЗАЩО И ДА ПРОБВАМ ХИЛЯДА ПЪТИ...
Character sheet
Начина и на подкарване , наистина е малко сложничък , но пък си заслужават усилията !ReaperGirl написа:ПЪРВАТА СЪМ Я ИГРАЛА, НО ВТОРАТА НЕ МИ ТРЪГВА, А МЕ МЪРЗИ ДА ПРОВЕРЯВАМ ЗАЩО И ДА ПРОБВАМ ХИЛЯДА ПЪТИ...

Character sheet
AT LAST! MY ARM IS COMPLETE AGAIN... *РАЗМАХВА ГУМЕНО ПИЛЕ*
ПРЕВЪРТЯХ EFMI И СЕГА ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СЪМ СИ МЛАТИЛА ГЛАВАТА С ГУМЕН ЧУК... ИГРАТА ЧЕ Е ЖЕСТОКА, ЖЕСТОКА Е. ГОЛЕМИЯТ СМЯХ ПАДНА, КОГАТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИНИМИЗИРА, А В ТАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА КАК ДА СМЕНЯ ВИРТУАЛНОТО СИДИ...
ПРЕВЪРТЯХ EFMI И СЕГА ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СЪМ СИ МЛАТИЛА ГЛАВАТА С ГУМЕН ЧУК... ИГРАТА ЧЕ Е ЖЕСТОКА, ЖЕСТОКА Е. ГОЛЕМИЯТ СМЯХ ПАДНА, КОГАТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИНИМИЗИРА, А В ТАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА КАК ДА СМЕНЯ ВИРТУАЛНОТО СИДИ...
Character sheet
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|