„Цветът на магията”
5 posters
Death's domain :: Дискът :: Книги
Страница 1 от 1
„Цветът на магията”
Първата книга от Света на Диска. Чели ли сте я? Разказва се за Ринсуинд и първият турист на Диска, Двуцветко от Ахатовата империя. Двамата преминават през страхотни приключения, кое от тях по-невероятно. Това е една от любимите ми книги на Тери Пратчет, въпреки че много от приятелите ми я смятат за скучна. А вие?
Арвен- Брой мнения : 13
Registration date : 31.07.2007
Character sheet
Име: Арвен Ундомиел
Раса: Елф
Re: „Цветът на магията”
Двуцветко кърти всичко-от миФки до павета.Сладък,невинен и миличък ^^^.Нооо кингата не ме изкефи кой знае колко.В смисъл интересна е,хубава е,но света беше пуст,нямаше хубави магьосници,Смърт беше тотално различен и оплескан бих казала.Въобще книгата не ми е любима
Лю- Брой мнения : 31
Registration date : 06.07.2007
Character sheet
Име: Лю
Раса: Антропоморфна персонификация
Двуцветко наистина е голям сладур, такова създание няма никъде.
Първият път като четох книгата не ми направи особено впечатление, може би защото преди тва бях чела книги от любимата си поредица (за Смърт), които са просото изключителни. Днес седнах да я препрочитам и ми е доста по-интересна. Може би, защото знам какъв хаос ще забърка Двуцветко, когато се върна в Ахатовата империя.
Или защото съм на магьосническа вълна след "Еманципирана магия", макар че Ринсуинд не го мбива много по магиите, както всички знаем. 

Първият път като четох книгата не ми направи особено впечатление, може би защото преди тва бях чела книги от любимата си поредица (за Смърт), които са просото изключителни. Днес седнах да я препрочитам и ми е доста по-интересна. Може би, защото знам какъв хаос ще забърка Двуцветко, когато се върна в Ахатовата империя.

Еск- Чирак на Смърт
- Брой мнения : 255
Registration date : 05.07.2007
Character sheet
Име: Вампс
Раса: Вампир
Първата книга от "Света на диска" , която прочетох.Останах поразен!!!Веднага се влюбих в най-големия Марко Тотевец и карък и неговия хипер , мега , турбо НАИВЕН спътник. 

A_D_P_10- Брой мнения : 655
Registration date : 08.08.2007
Character sheet
Име: Кирил
Раса: Човек
Една от любимите ми, може би защото е от първите книги на който попаднах.Ринсуинд и двуцветко ме запалиха по Тери Пратчет много.Първо прочетох Ерик, а после и тази и останах очарован от света на диска ...
ogunche- Брой мнения : 28
Registration date : 12.07.2007
Character sheet
Раса:
Death's domain :: Дискът :: Книги
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|