Неделя за офейкване
5 posters
Death's domain :: Дискът :: Death's domain :: Събития
Страница 1 от 1
Неделя за офейкване
2 септември - Неделя за офейкване
ReaperGirl- малката жетварка
- Брой мнения : 329
Registration date : 05.07.2007
Character sheet
Име: DEATH
Раса: Антропоморфна персонификация -
Re: Неделя за офейкване
Звучи интересно. Дали няма да мога да офейкам до Витоша за няколко часа? Всичките ми шансове отидоха, защото никой не е навит. 

Еск- Чирак на Смърт
- Брой мнения : 255
Character sheet
Име: Вампс
Раса: Вампир
АЗ АКО СЪМ ТУК СЪМ НАВИТА (МАЙ ЩЕ СЪМ) НО В МОМЕНТА ТОЧНО НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ЗА ВИТОША, ОНЗИ ДЕН ХОДИХМЕ С ДАСКАЛА ПО ИСТОРИЯ НА ЧЕРНИ ВРЪХ И В МОМЕНТА СЪМ В НАСИПНО СЪСТОЯНИЕ...
Character sheet
Ъъъ, аз не знам за ЧАК такъв преход..
Предпочитам по-нескалист и без много отвесни повърхности, защото от тях ужасно ми се вие свят.
С Веско и компания миналата година направихме велик преход - до Боянския водопад. На отиване беше супер, пътеки сред треви и поля, посл е слязохме малко надолу за него и на връщане беше кошмар - по камънаци, отвесно нагоре, отвесно надолу. Бях се вкопчила през цялото време в раницата на Мартин и бях доста комична картинка...

Еск- Чирак на Смърт
Character sheet
ОО, ЩЕ СИ РАЗКАЗВАМЕ ИСТОРИИ???!!!
В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА АЗ НЕ УСПЯХ ДА СТИГНА ДО ЧЕРНИ ВРЪХ. ЕТО НАКРАТКО КАКВО СЕ СЛУЧИ:
ОТИДОХМЕ ЦЯЛАТА ГРУПА (ГОСПОДИНА И ОЩЕ ОКОЛО 20 ЧОВЕКА) С РЕЙС ДО ДРГАЛЕВЦИ И ОТ ТАМ ПОЧВАМЕ ДА СЕ КАТЕРИМ... ПОЛОВИНАТА ГИ ДОМЪРЗЯ И СЕ КАЧИХА НА ЛИФТА, КАТО СЕ РАЗБРАХА ДА НИ ЧАКАТ И АЗ ЗАБРАВИХ ВЕЧЕ КЪДЕ. ТА, ТРЪГВАМ АЗ С ТЕЗИ, ДЕТО СА ПЕША, АМА НАЛИ СЪМ СИ КЮФТЕ, КРЕТАМ НА ОПАШКАТА. СПИРАМ СИ АЗ ВСТРАНИ ЗА ЕДНА ПИШ-ПАУЗА И ПОСЛЕ КВО? НИ СЛЕДА ОТ ОСТАНАЛИТЕ... ПОЛУТАХ СИ СЕ ИЗ ГОРИТЕ ТИЛИЛЕЙСКИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ И НАКРАЯ ИЗЛЯЗОХ НА ШОСЕТО. КАЧИХ СЕ ДО ХИЖА АЛЕКО САМА, КАТО ПО ПЪТЯ ИЗПИХ КЪМ 3 ЛИТРА ВОДА И ЗАМАЛКО ДА ПАДНА В ЕДНА ПРЕКРАААСНО ПОДДЪРЖАНА ЧЕШМА. (МАЙ ЗАБРАВИХ ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ НА ВИТОША НЕ СЪМ ХОДИЛА ОТ СЕДЕМГОДИШНА, А СПЕЦИАЛНО МАРШРУТА ДРАГАЛЕВЦИ - ЧЕРНИ ВРЪХ НЕ СЪМ ГО МИНАВАЛА НИКОГА).
ТА, СТИГАМ АЗ АЛЕКО И ГИ ПОТЪРСИХ ТАМ ПО РЕСТОРАНТЧЕТАТА (БЕЗ ОСОБЕН ЕНТУСИАЗЪМ) И НАКРАЯ КЛЕКНАХ НА СЯНКА ДА ХАПНА НЕЩО. ТОЧНО ТОГАВА ГОСПОДИНА СЕ ОБАЖДА (ТОЙ И ПРЕДИ ТВА ЗВЪНЯ, АМА НЯМАШЕ ВРЪЗКА - "НА КРАЯ НА СВЕТА" ДРУГ ПЪТ...) И ВИКА: "НИЕ СМЕ НА ЧЕРНИ ВРЪХ, ЗЕМИ ЛИФТА ЗА ЕДНА СТАНЦИЯ, ОТ ТАМ ДО ВЪРХА Е ПОЛОВИН ЧАС" И АЗ ВИКАМ "ДОБРЕ". АМА, ПУСТО ЛУДО - МЛАДО, ТРЪГНАЛО БЕЗ ПАРИ, А ЛИФТА Е 5 ЛЕВА... ВИКАМ СИ, КВО ПЪК ТОЛКОВА, ЩЕ ИДА ПЕШ, ЩЕ МЕ ПОЧАКАТ МАЛКО И ХВАЩАМ АЗ ПЪТЕКАТА НАГОРЕ... А ТЯ ЕДНА ПЪТЕКА... ЗА ПЛАНИНСКИ КОЗИ. ПРЕБИХ СЕ ПОРЯДЪЧНО И СИ ЗАКЛЕЩИХ КРАКА МЕЖДУ ЕДНИ КАМЪНИ. ИЗМЪКНАХ ГО С ТРИСТА ЗОРА (БЕЗ ДА СИ СКЪСАМ МАРАТОНКАТА). ЕДНИ ФРЕНСКИ КАНАДЦИ КАТО МЕ ВИДЯХА И СЕ СМИЛИХА ДА МИ ПОМОГНАТ ДА СЛЯЗА ПАК ДО ХИЖАТА (НЕ Е НУЖНО ДА ОТБЕЛЯЗВАМ, ЧЕ СЕ ЧУВСТВАХ КАТО ПОСЛЕДНАТА ТЪПАЧКА).
СЕДЯ СИ АЗ ПАК НА СЯНКА И ЧАКАМ ГРУПАТА ДА СЕ ПРИТЕСНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ТА ДА СЕ ОБАДЯТ ПАК. ОБАДИХА СЕ СЛЕД ЧАС И ПОЛОВИНА, ВИКАМ, ТАКА И ТАКА, ПРЕБИХ СЕ, ВЪРНАХ СЕ, ЧАКАМ ВИ НА АЛЕКО. А ТЕ: "АМА НИЕ НЯМА ДА МИНАВАМЕ ПРЕЗ АЛЕКО" ПРИ КОЕТО АЗ
. НАВИХА МЕ ВСЕ ПАК ДА СЕ КАЧА. КУЦУК - КУЦУК НАГОРЕ, ПРЕБИХ СЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА СЪЩОТО МЯСТО, АМА ПРОДЪЛЖАВАМ УПОРИТО... ПО ЕДНО ВРЕМЕ ГЛЕДАМ - ВСТРАНИ ОТ ПЪТЕКАТА - ПЪТЧЕ. А НА ПЪТЧЕТО - МОИТЕ ХОРА.
ТА ТОЛКОВА ЗА ПЛАНИНАРСТВАНЕТО, НАДЯВАМ СЕ НАИСТИНА ДА НЕ СЕ КАТЕРИМ НАВИСОКО, ЩОТО...
В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА АЗ НЕ УСПЯХ ДА СТИГНА ДО ЧЕРНИ ВРЪХ. ЕТО НАКРАТКО КАКВО СЕ СЛУЧИ:
ОТИДОХМЕ ЦЯЛАТА ГРУПА (ГОСПОДИНА И ОЩЕ ОКОЛО 20 ЧОВЕКА) С РЕЙС ДО ДРГАЛЕВЦИ И ОТ ТАМ ПОЧВАМЕ ДА СЕ КАТЕРИМ... ПОЛОВИНАТА ГИ ДОМЪРЗЯ И СЕ КАЧИХА НА ЛИФТА, КАТО СЕ РАЗБРАХА ДА НИ ЧАКАТ И АЗ ЗАБРАВИХ ВЕЧЕ КЪДЕ. ТА, ТРЪГВАМ АЗ С ТЕЗИ, ДЕТО СА ПЕША, АМА НАЛИ СЪМ СИ КЮФТЕ, КРЕТАМ НА ОПАШКАТА. СПИРАМ СИ АЗ ВСТРАНИ ЗА ЕДНА ПИШ-ПАУЗА И ПОСЛЕ КВО? НИ СЛЕДА ОТ ОСТАНАЛИТЕ... ПОЛУТАХ СИ СЕ ИЗ ГОРИТЕ ТИЛИЛЕЙСКИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ И НАКРАЯ ИЗЛЯЗОХ НА ШОСЕТО. КАЧИХ СЕ ДО ХИЖА АЛЕКО САМА, КАТО ПО ПЪТЯ ИЗПИХ КЪМ 3 ЛИТРА ВОДА И ЗАМАЛКО ДА ПАДНА В ЕДНА ПРЕКРАААСНО ПОДДЪРЖАНА ЧЕШМА. (МАЙ ЗАБРАВИХ ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ НА ВИТОША НЕ СЪМ ХОДИЛА ОТ СЕДЕМГОДИШНА, А СПЕЦИАЛНО МАРШРУТА ДРАГАЛЕВЦИ - ЧЕРНИ ВРЪХ НЕ СЪМ ГО МИНАВАЛА НИКОГА).
ТА, СТИГАМ АЗ АЛЕКО И ГИ ПОТЪРСИХ ТАМ ПО РЕСТОРАНТЧЕТАТА (БЕЗ ОСОБЕН ЕНТУСИАЗЪМ) И НАКРАЯ КЛЕКНАХ НА СЯНКА ДА ХАПНА НЕЩО. ТОЧНО ТОГАВА ГОСПОДИНА СЕ ОБАЖДА (ТОЙ И ПРЕДИ ТВА ЗВЪНЯ, АМА НЯМАШЕ ВРЪЗКА - "НА КРАЯ НА СВЕТА" ДРУГ ПЪТ...) И ВИКА: "НИЕ СМЕ НА ЧЕРНИ ВРЪХ, ЗЕМИ ЛИФТА ЗА ЕДНА СТАНЦИЯ, ОТ ТАМ ДО ВЪРХА Е ПОЛОВИН ЧАС" И АЗ ВИКАМ "ДОБРЕ". АМА, ПУСТО ЛУДО - МЛАДО, ТРЪГНАЛО БЕЗ ПАРИ, А ЛИФТА Е 5 ЛЕВА... ВИКАМ СИ, КВО ПЪК ТОЛКОВА, ЩЕ ИДА ПЕШ, ЩЕ МЕ ПОЧАКАТ МАЛКО И ХВАЩАМ АЗ ПЪТЕКАТА НАГОРЕ... А ТЯ ЕДНА ПЪТЕКА... ЗА ПЛАНИНСКИ КОЗИ. ПРЕБИХ СЕ ПОРЯДЪЧНО И СИ ЗАКЛЕЩИХ КРАКА МЕЖДУ ЕДНИ КАМЪНИ. ИЗМЪКНАХ ГО С ТРИСТА ЗОРА (БЕЗ ДА СИ СКЪСАМ МАРАТОНКАТА). ЕДНИ ФРЕНСКИ КАНАДЦИ КАТО МЕ ВИДЯХА И СЕ СМИЛИХА ДА МИ ПОМОГНАТ ДА СЛЯЗА ПАК ДО ХИЖАТА (НЕ Е НУЖНО ДА ОТБЕЛЯЗВАМ, ЧЕ СЕ ЧУВСТВАХ КАТО ПОСЛЕДНАТА ТЪПАЧКА).
СЕДЯ СИ АЗ ПАК НА СЯНКА И ЧАКАМ ГРУПАТА ДА СЕ ПРИТЕСНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ТА ДА СЕ ОБАДЯТ ПАК. ОБАДИХА СЕ СЛЕД ЧАС И ПОЛОВИНА, ВИКАМ, ТАКА И ТАКА, ПРЕБИХ СЕ, ВЪРНАХ СЕ, ЧАКАМ ВИ НА АЛЕКО. А ТЕ: "АМА НИЕ НЯМА ДА МИНАВАМЕ ПРЕЗ АЛЕКО" ПРИ КОЕТО АЗ

ТА ТОЛКОВА ЗА ПЛАНИНАРСТВАНЕТО, НАДЯВАМ СЕ НАИСТИНА ДА НЕ СЕ КАТЕРИМ НАВИСОКО, ЩОТО...
Character sheet
Порядъчно (но не достатъчно) наспамена лично от админките тема... Как да не му стане милно на човек
Та не мога и аз да не се изкажа. Брау, че сте оцелели, още повече, че пак сте склонни да се мотате по планински терени
'Земете ме с вас некой път
Та ква е таз неделя за офейкване?

Та ква е таз неделя за офейкване?
angya- Брой мнения : 613
Registration date : 06.07.2007
Character sheet
Име: Angya
Раса: Върколак
ПОСТВАМ ОФОЦИАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ ОТ КАЛЕНДАРА НА ПРАТЧЕТ, А КАК СМЯТАТЕ ДА ГИ ОТБЕЛЕЖИТЕ - ТОВА СИ Е ВАША РАБОТА
САМО ЗА ЕДИН ПРАЗНИК БЕШЕ НАПИСАНО НЕЩО, ЧЕ СЕ ТЪРЧАЛО С ПАЛАЧИНКА ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО... КАТО ПРОВЕРЯ ЩЕ ВИ КАЖА.

Character sheet
Дай да ходим на гости на vboychev (на края на бара) и да са нафиркаме
Ако за всеки празник правим така, определено няма да се отървем скоро от главоболието... 

Character sheet
Според мен неделята за офейкване е утре и аз се надявам да успея да офейкам от тоя свят поне за малко... Но се и съмнявам, че ще стане така...
Character sheet
Йей, честита неделяза офейкване. Къде ще офейкаме, драги? Идеи? 

Еск- Чирак на Смърт
Character sheet
Moq den za ofeikvane e 25ti, i go chakam s neturpenie zashtoto tova amerikaneca e mnogo prosto jivotno.
Nastee- Брой мнения : 193
Registration date : 24.07.2007
Character sheet
Име: Гад
Раса: Човек
Ще се прибираш в Бг?
Еск- Чирак на Смърт
Character sheet
I opredeleno shte se otpraznuva na bara ili kudeto se reshi. =]
Nastee- Брой мнения : 193
Registration date : 24.07.2007
Character sheet
Име: Гад
Раса: Човек
СУПЕР! Страшно се радвам да го чуяяяяяя^^
Еск- Чирак на Смърт
Character sheet
Nastee написа:I opredeleno shte se otpraznuva na bara ili kudeto se reshi. =]

Grethor- Брой мнения : 61
Registration date : 07.07.2007
Character sheet
Раса:
Честитооо!!! Супер се радвам! Да празнуваш якооо!!!
Character sheet
Death's domain :: Дискът :: Death's domain :: Събития
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|