Death's domain
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Събирачът на души (вижте^^)

Go down

Събирачът на души (вижте^^) Empty Събирачът на души (вижте^^)

Писане by Еск Пет Юли 06, 2007 5:41 pm

Събирачът на души

Събирачът на души (вижте^^) Thecollector

Официален сайт

А, адът. Не е ли прекрасен? Това са всички мои малки души. Събирах ги сам, но през 14-ти век вече имах нужда от малко помощ. Ето как открих Морган. Той беше монах и много се стараеше, но аз открих, че с подходящата стръв мога да хвана всяка риба, която си поискам. В края на краищата, той вече работи за мен, стана събирач. Неотдавна ми направи интересно предложение. Той искаше да търси спасение за моите клиенти. Реших да му дам да опита... засега.
Дявола


Той направи сделка с Дявола преди шест столетия и сега променя правилата.
Морган Пим се появява на вид около трийсетгодишен, но всъщност е роден през 1222 г. сл. Хр. в Нюренберг. В своята родна земя той е монах, който се влюбва в прислужница (Катрина), която живее близо до манастира. Точно, когато разкрил чувствата си пред нея, Катрина се разболяла от чума. Вбесен на Господ, Морган продал душата си на Дявола за десет години щастие с любимата си. Но когато времето изтекло, Катрина отново се разболяла и умряла. Обезумял, Морган се съпротивлявал на Дявола и му била предложена нова сделка – да не бъде изпратен веднага в ада, акоске съгласи да събира душите на другите, които са си направили сделка с Дявола.
Шест века по-късно, той продължава да се измъчва – без сън, без приятели и с едно обаждане на седмица с името на някой от Ванкувър (Дявола има Събирачи във всеки град в света). Простата задача на Морган е да открие човека и да му каже, че има още само 48 часа, останали от безценните му десет години. Защо е това предварително предупреждение? Дяволът се наслаждава със смях, когато наблюдава измъчването на хората през тези последни 48 часа, това е едно от най-големите му удоволствия. Вдъхвовен от красивата млада наркоманка Мая, Морган предизвиква Дявола да промени договора му отново, позволявайки му да откупи някои от обречените души през последните 48 часа на тяхното съществуване. Дявола, заинтригуван от изненадващата ситуация в иначе предсказуемото му всемогъщо съществуване, приема искането на Морган.
Подкрепяйки своята приятелка Мая и преследван от подозрителния репортер Джери, мисията на Морган е да доказва, че всеки, независимо какво е сторил, може да спечели изкупление... и може би един ден ще успее да изкупи и себе си.


Кога и къде можете да го гледате:
- всеки петък, 21:00, телевизия Евроком
- от интернет: дръп оттук

Инфо за всички епизоди тук. Wink
Еск
Еск
Чирак на Смърт
Чирак на Смърт

Брой мнения : 255
Localisation : Дома на Смърт
Registration date : 05.07.2007

Character sheet
Пол: Женски
Име: Вампс
Раса: Вампир

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите