"Хари Потър"
+10
Freki
Aurora Bolearis
IvanHelsing
Gospojica Flituart
angya
Tchappz
Nosferatu_Alucard
vboychev
ReaperGirl
Еск
14 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: "Хари Потър"
Ам аз и без това няма да си я купя явно, понеже ако я купувам, ще е на бг, а дотогава ще съм я прочела (аз я почнах вече). Ама да ви кажа, убеждавам се все повече, че цялата работа е за пари вече. На Роулинг яко и е писнало да пише, прави го само защото все пак трябва да завърши поредицата. Не знам, ама почва със смърт на първите не знам си колко страници. Тъъъпоооо. Да видим нататък...
angya- Брой мнения : 613
Registration date : 06.07.2007
Character sheet
Име: Angya
Раса: Върколак
Аз чух от някъде, че сега Роулинг започнала да пише някакво криминале за възрастни. Ще ми бъде интересно да го видя.
ali band- Брой мнения : 60
Character sheet
Раса:
Аз чух също, че щяла и да пише няква енциклопедия за всичко, което не е споменато в книгите. Това може и да е интересно, защото би било забавно да гледам как тя сама си търси грешките и си ги поправя...
Character sheet
Прочетох я. За тези, които са харесали предишните и се надяват на достоен край ще го получат, ама съвсем накрая. Книгата е умерено... претупана, ако мога така да се изразя, но аз лично харесах най-важните моменти и поне последната 1/3. Абе според мен си струваше мъката да я чета на компа...^^
Character sheet
хах тва за енциклопедията ше е добре
да си обяясняя глупостиtе а иначе сичките книйки съм ги чета ф началото мн се бях зарибила помнех разни реплики и тн
ама тоя хари потър или както аз му викам хепи попара стана мн тъп стана особено ф последната книга тряяше се хърмаяни да му казва ко да праи

CaSey BlackheaRt- Брой мнения : 14
Registration date : 26.08.2007
Character sheet
Име: Lithium
Раса: Вампир -
Мммм мене той най-много ме дразнеше в пета книга. Обаче за последната има нещо, което жестоко ме ядоса, но няма да издавам какво, понеже е гадна част от книгата, която някои хора биха предпочели да си научат сами. Ама да знаете, че ме вбеси...
Character sheet
На мен въобще не ми хареса 7 книга!!!Имаше само една достатъчно добра глава-The prince`s Tail всичко останало все едно че Роулинг го е писала с опрян пистолет в главата.
Не би трябвало да изкарва съвсем нова сюжетна линия в 7 книга...хоркуксите ги преживяхме ама "смъртоносни светии"
ПП Не би ли трябвало да променят заглавието на бълг варянт на книгата ?Тя би трябвало да се казва Смъртоносни Светии ако на английски беше The Deadly Hollows а не The Deathly Hollows ??? Плюс това по смисъл не се връзва- светийте не носят смърт на никого освен на себе си....

ПП Не би ли трябвало да променят заглавието на бълг варянт на книгата ?Тя би трябвало да се казва Смъртоносни Светии ако на английски беше The Deadly Hollows а не The Deathly Hollows ??? Плюс това по смисъл не се връзва- светийте не носят смърт на никого освен на себе си....
scarlet_witch- Брой мнения : 46
Localisation : Hell , Sin City , Past The Point of No Return , In The House of Secrets
Registration date : 20.08.2007
Character sheet
Име: Ели
Раса: Антропоморфна персонификация
Прочетох я, прочетох я! Прочетох седмата книга, невероятна, блестяща, гениална!!
Спойлер:
Хора, видяхте ли, че бях права за Снейп и че е от добрите? Който не вярва, че го твърдя от януари 2005-та, поствам линкове към съответната тема в Егмонт^^ И към една друга, дето съм разпознала всички хоркрукси, само съм пропуснала да спомена тиарата - и да, знам, че съм гениална^^
Ама плаках за Снейп, като умря, да не повярва човек... беше гадно.
Спойлер:
Хора, видяхте ли, че бях права за Снейп и че е от добрите? Който не вярва, че го твърдя от януари 2005-та, поствам линкове към съответната тема в Егмонт^^ И към една друга, дето съм разпознала всички хоркрукси, само съм пропуснала да спомена тиарата - и да, знам, че съм гениална^^
Ама плаках за Снейп, като умря, да не повярва човек... беше гадно.

Еск- Чирак на Смърт
- Брой мнения : 255
Registration date : 05.07.2007
Character sheet
Име: Вампс
Раса: Вампир
Спойлер:
С хоркруксите и аз бях достигнала доста. Аз обаче реших, че това с тиарата би било прекалено... нагласено. Трябваше да е нещо неочаквано. Защото аз лично, като по-зарибен фен, доста бързо намерих мястото.
Реликвите бяха... интересни. Нещо като "необходимата доза мистерия", ако въобще може да се каже такова нещо в тези книги.
В седма книга не съм плакала за никого. Снейп може и да беше добър, но беше гадняр. Плакала съм единствено за Дъмбълдор.
С две думи книгата си е бозица.
С хоркруксите и аз бях достигнала доста. Аз обаче реших, че това с тиарата би било прекалено... нагласено. Трябваше да е нещо неочаквано. Защото аз лично, като по-зарибен фен, доста бързо намерих мястото.
Реликвите бяха... интересни. Нещо като "необходимата доза мистерия", ако въобще може да се каже такова нещо в тези книги.
В седма книга не съм плакала за никого. Снейп може и да беше добър, но беше гадняр. Плакала съм единствено за Дъмбълдор.
С две думи книгата си е бозица.
Character sheet
Мен ми беше гадно само за Хедуиг, и малко за Доби. Другите са хора и със сигурност са направили нещо, за да си го заслужат.
IvanHelsing- White&Nerdy
- Брой мнения : 115
Registration date : 16.07.2007
Character sheet
Име: Ivan Helsing
Раса: Човек
Този начин на мислене не ми харесва. Например представи си малко бебе, което се ражда да речем сляпо. С какво си го е заслужило? Или пък умира в автомобилна катастрофа. Как точно ще си го заслужи? По същия начин на всеки може да му се случи нещастие, без да си го е заслужил.
Character sheet
Нз...може да си го е заслужимо в предишния си живот ?
А аз на сково се чудех за едно нещо-значи как Рон и Хармаяни влязоха в стаята на тайните?
Този момент нещо не ми се връзва...
И не знам защо но откакто излязоха филмите за Хари Потър той вече не ми харесва толкова...стана много комерсялно...всяко тъпо същество гледало филмите започва да си се фантазира като "Голяяяяям фен на Хари Потър"(последното е изречено с мазен гласец и самодоволно изражение) и тъй като в голяма степен тези същества са пълни откачалки непрочели една книга в живота си и те създават лошо име на истинските фенове...
А аз на сково се чудех за едно нещо-значи как Рон и Хармаяни влязоха в стаята на тайните?
Този момент нещо не ми се връзва...
И не знам защо но откакто излязоха филмите за Хари Потър той вече не ми харесва толкова...стана много комерсялно...всяко тъпо същество гледало филмите започва да си се фантазира като "Голяяяяям фен на Хари Потър"(последното е изречено с мазен гласец и самодоволно изражение) и тъй като в голяма степен тези същества са пълни откачалки непрочели една книга в живота си и те създават лошо име на истинските фенове...
Localisation : Hell , Sin City , Past The Point of No Return , In The House of Secrets
Character sheet
Ами аз до колкото разбрах Рон е чул от хари как е "отвори се" на змийски и някак го е повторил.
А относно "феновете", ще кажа следното: F**k 'em
А относно "феновете", ще кажа следното: F**k 'em

IvanHelsing- White&Nerdy
Character sheet
Да, дразнещо е с тъпите фенове. Аз преди известно време бях жива ходеща енциклопедия. Почти по страници можех да отговавям на въпроси. След шеста книга обаче леко се разочаровах, първо от тъпата хартия на българското издание, после и от тва че Дъмбълдор умря.
Плюс това дори мислите на Дъмбълдор са крадени от други книги с фентъзи и това вече дразни.
Плюс това дори мислите на Дъмбълдор са крадени от други книги с фентъзи и това вече дразни.
Character sheet
angya написа:Мммм мене той най-много ме дразнеше в пета книга. Обаче за последната има нещо, което жестоко ме ядоса, но няма да издавам какво, понеже е гадна част от книгата, която някои хора биха предпочели да си научат сами. Ама да знаете, че ме вбеси...
Какво по-точно те ядоса

Character sheet
Честно казано не си спомням какво точно съм имала предвид тогава, но си мисля, че е ствало въпрос за
СПОЙЛЕР, НЕ ЧЕТИ, АКО НЕ СИ ЧЕЛ/А КНИГАТА!!!!!!
това че Лупин и Тонкс умряха, че убиха Фред и че измряха толкова много хора, а накрая нашите герои си живяха щастливо до края на дните си. Тъпо е. Може и да не съм имала предвид това, обаче.
СПОЙЛЕР, НЕ ЧЕТИ, АКО НЕ СИ ЧЕЛ/А КНИГАТА!!!!!!
това че Лупин и Тонкс умряха, че убиха Фред и че измряха толкова много хора, а накрая нашите герои си живяха щастливо до края на дните си. Тъпо е. Може и да не съм имала предвид това, обаче.
Character sheet
- Spoiler:
- Наистина е странно, че измряха много хора, а на всичкото отгоре умряха и Доби и Хедуиг, а на никой не му пука и всички са щастливи.
IvanHelsing- White&Nerdy
Character sheet
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|