The Colour Of Magic
+5
Библиотекарят
ReaperGirl
Nastee
scarlet_witch
A_D_P_10
9 posters
Death's domain :: Дискът :: Филми
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: The Colour Of Magic
Но имаше грешки в представянето му. Като начало, не си представям Ветинари да се доближи толкова до когото и да било. След това имаше нещо сбъркано в косата му, мисля,че трябваше да е черна, а не беше. Кабинета също не подхожда. Актьорът-да.
angya- Брой мнения : 613
Registration date : 06.07.2007
Character sheet
Име: Angya
Раса: Върколак
Ех, няма такива жестоки критици като феновете.
Патрицият си беше супер, аз първо малко се издразних на смахнатия му бретон, докато не се сетих, че така го рисуват. К'во да прайш, ще се примирим. 

Freki- Один ме чеше зад ушите
- Брой мнения : 292
Registration date : 13.07.2007
Character sheet
Име: Фреки
A мен и териерчето много ме накефи....но доколкото си спомням в книгите беше старо куче, а не такъв малчо 

Гита Ог- Брой мнения : 75
Registration date : 23.04.2008
Character sheet
Име: Гита Ог
Раса: Човек
И аз мисля, че се касаеше за някаква по-средна порода, но може и да греша, то не пречи кучето да е дребна порода и пак да е старо. А и книгите, в които се споменава, че вече е дърто са по-новите, а в тях действието се развива доста години след това. Така че напълно е възможно тогава Рошльо да е бил още малко кутре 

Character sheet
Така е,Freki. Не се бях замисляла...
Гита Ог- Брой мнения : 75
Registration date : 23.04.2008
Character sheet
Име: Гита Ог
Едва ли чак малко. Все пак това е Ветинари. Той не се лигави на малки кученца.
(Малък) спойлер:
Между другото, чух че в някоя от непреведените книги Рошльо се споминал и Ветинари наредил да го погребат в двора на двореца и ходел всяка седмица на гроба и оставял кучешка жисквитка... Всъщност източника е ''The Wit and Wisdom of the Discworld", така че е сигурно...
(Малък) спойлер:
Между другото, чух че в някоя от непреведените книги Рошльо се споминал и Ветинари наредил да го погребат в двора на двореца и ходел всяка седмица на гроба и оставял кучешка жисквитка... Всъщност източника е ''The Wit and Wisdom of the Discworld", така че е сигурно...
angya- Брой мнения : 613
Registration date : 06.07.2007
Character sheet
Име: Angya
На мен ми хареса.Никога не могат да го направят така както е в представите на феновете,но все пак си е добър опит!
има къде по ло6и опити за филмиране на фентъзи:Землемория на Урсула ле Гуин например.Няма нищо общо с книгата.
Сега снимат и сериен филм по Мечът на Истината,но са купили само лиценза за името,така 4е със сигурност ще го изпортят....
има къде по ло6и опити за филмиране на фентъзи:Землемория на Урсула ле Гуин например.Няма нищо общо с книгата.

Сега снимат и сериен филм по Мечът на Истината,но са купили само лиценза за името,така 4е със сигурност ще го изпортят....

EsmeWeatherwax- Брой мнения : 13
Registration date : 03.12.2007
Character sheet
Име: Есме Вихронрав
Я кажи нещо повече за Мечът на истината. Някаква статия ли си чела или си чула някъде? Дай линк ако има, звучи интересно. 

Character sheet
Страница 2 от 2 • 1, 2
Death's domain :: Дискът :: Филми
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|