Домашните любимци...
+9
Sockbrigand
CaSey BlackheaRt
ali band
Freki
IvanHelsing
ReaperGirl
Nastee
A_D_P_10
angya
13 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Домашните любимци...
...които имате, искате да имате или никога не бихте искали да имате са кои?
Аз в момента имам един джак ръсел (порода кучета за незнаещите), и трябва да ви кажа, че това е най-удивителното нещо на света. Мн е възпитан, супер послушен, и върви безпроблемно и без каишка по улиците и навсякъде. И е уникално да виждам какво иска през очите му направо в мозъка. Сигурно има нещо общо с близостта в расите... Разбираме се когато не се налага да си защитаваме териториите. Тогава настава голямо ръмжене...
А когато се местим в къща (около март месец надявам се) ми е обещано да получа бебе от ей такъв вид:
Към обещанието има и още: ще ми помогнат да си го възпитам, но ще си е лично моя грижа, демек ще слуша мене Въобще кеф...
Давайте и вие...
Аз в момента имам един джак ръсел (порода кучета за незнаещите), и трябва да ви кажа, че това е най-удивителното нещо на света. Мн е възпитан, супер послушен, и върви безпроблемно и без каишка по улиците и навсякъде. И е уникално да виждам какво иска през очите му направо в мозъка. Сигурно има нещо общо с близостта в расите... Разбираме се когато не се налага да си защитаваме териториите. Тогава настава голямо ръмжене...
А когато се местим в къща (около март месец надявам се) ми е обещано да получа бебе от ей такъв вид:
Към обещанието има и още: ще ми помогнат да си го възпитам, но ще си е лично моя грижа, демек ще слуша мене Въобще кеф...
Давайте и вие...
angya- Брой мнения : 613
Registration date : 06.07.2007
Character sheet
Име: Angya
Раса: Върколак
Re: Домашните любимци...
Ооооооо.....и аз имам домашен любимец..........,но не знам дали ще мога да намеря снимка на сестра ми...!!!
A_D_P_10- Брой мнения : 655
Registration date : 08.08.2007
Character sheet
Име: Кирил
Раса: Човек
Ako shte e kuche, predpochitam da e rizen-shnaucer. Ili neshto drugo golqmo i cherno, no da e umno kato nego.
Ot druga strana mislq che predpochitam kotkite. I ako e zlobna i iska da draska, oshte po dobre. Za jalost postoqnno se dvija nasam natam i ne moga da si pozvolq da mukna jivotnoto ot grad na grad.
Ot druga strana mislq che predpochitam kotkite. I ako e zlobna i iska da draska, oshte po dobre. Za jalost postoqnno se dvija nasam natam i ne moga da si pozvolq da mukna jivotnoto ot grad na grad.
Nastee- Брой мнения : 193
Registration date : 24.07.2007
Character sheet
Име: Гад
Ееей, кучетата са умни не според породата, а според стопанина. Знам от опит. Преди 1 седмица видях още един "чуполча" (както викам на джак ръселите) и той беше моу тъп, ама мноу. А моя Чуп е суууупер умен, направо се плаша някой път *лига* Утре сме сами двамата с него фкъщи... Има пак да ме моли 1000 часа за разходка...
Character sheet
Kotkite ne molqt za razhodka. :]
Character sheet
Ей Богу ми , никога не съм харесвал котките!!! Това се отнася за домашните де, другите представители на семейство Котки си ги харесвам. Винаги съм си мислел , че домашните котки са създания на самия Луцифер ...... ужасно подмолни и лицемерни.Не ги харесвам и това е!!!
A_D_P_10- Брой мнения : 655
Registration date : 08.08.2007
Character sheet
Име: Кирил
АЗ ПЪК ГИ ХАРЕСВАМ, МНОГО ПРИ ТОВА. КОГАТО БЯХ НА 3 - 4 ГОДИНИ, ХАЗЯИТЕ НИ НА МОРЕТО ИМАХА КОТКА И ОТТОГАВА ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛА ДА ИМАМ. НО НАШИТЕ ВЗЕХА КУЧЕ, ЯГДТЕРИЕР, КОЕТО ВСЪЩНОСТ СИ Е ЕДИН МАЛЪК КРОКОДИЛ. ПОПРИНЦИП СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ЛОВ НА ЛИСИЦИ, НО МОЖЕ ДА УБИЕ ПОЧТИ ВСИЧКО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ГЛИГАН. КАКТО И ДА Е, НАШЕТО РОДИ, РАЗДАДОХМЕ КУЧЕНЦАТА ОСВЕН ЕДНО И В МОМЕНТА ВКЪЩИ ИМА ДВЕ КУЧЕТА ИЛИ, КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ, ДВА КРОКОДИЛА, С КОИТО МАЙ НЕ СЕ ПОГАЖДАМ МНОГО ДОБРЕ... ПО-ИНАТЛИВИ СЪЩЕСТВА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА. ПРИМЕР: ЕДНОТО ОБОЖАВА ДА ЛЕЖИ НА МАСАТА И НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ КОЛКО ПЪТИ МУ Е ВИКАНО ЗА ТОВА И КОЛКО БОЙ Е ИЗЯЛО. СЕГА НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ С БОЙ НЕЩАТА НЕ СЕ ОПРАВЯТ И ЧЕ КУЧЕТО НЕ РАЗБИРА ЗАЩО ГО БИЯТ. ДА БЕ, ДА. ВЛИЗАМ АЗ В ХОЛА И ГО ЗАВАРВАМ НА МАСАТА. НИЩО НЕ КАЗВАМ, САМО ГО ПОГЛЕЖДАМ, ПРИ КОЕТО ТО МИ ХВЪРЛЯ ЕДИН ОБИДЕН ПОГЛЕД, ПУСКА ЕДНА ТЕЕЕЖКА, ТЕЖКА ВЪЗДИШКА И НАЙ ДЕМОНСТРАТИВНО СЕ СВЛИЧА ОТ МАСАТА. И ТВА АКО НЕ Е НАГЛОСТ...
НЕ ЧЕ НЕ СИ ГИ ОБИЧАМ, НАДЯВАМ СЕ НЯКОЙ ДА НЕ Е ОСТАНАЛ С ПОДОБНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ...
НЕ ЧЕ НЕ СИ ГИ ОБИЧАМ, НАДЯВАМ СЕ НЯКОЙ ДА НЕ Е ОСТАНАЛ С ПОДОБНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ...
ReaperGirl- малката жетварка
- Брой мнения : 329
Registration date : 05.07.2007
Character sheet
Име: DEATH
Раса: Антропоморфна персонификация
Аз нямам домашен любимец и най-вероятно няма да имам. Проблема не е, че не обичам животните. Проблема е, че те не ме обичат мен
IvanHelsing- White&Nerdy
- Брой мнения : 115
Registration date : 16.07.2007
Character sheet
Име: Ivan Helsing
Е, в нас е весело. На първо място си имам заек, някои вече знаят за това. Все още не мога да разбера дали е уникално тъп или уникално умно се преструва на тъп, за да му се прощават всички нагли бели, които прави и отгоре на всичко да продължава да е център на внимание на всички. (Всички му се радват и го милват и му дават някакви вкусотии, когато си мислят, че не ги гледам ) А иначе е най-сладкото, миловидно същество на света!
После са папагалите на мъжа ми. Две двойки средни, като единият мъжки е толкова нахален, че скоро в тенджерата ще свърши, само ако знаех, че ще ми се размине Ужасно пискливо същество!
И после- костенурката на брат ми, която ми даде за временно наглеждане, но стои вече няколко месеца при мен. Стои си в аквариума и само чака следващата порция манджа. Периодично я прослушвам за някакви признаци на Божествено Присъствие, но- не! Най-обикновенна си е.
Иначе се очаква да се вземе и едно куче, ако все пак къщата стане готова Насочили сме се към т.н. каракачанки (Българско овчарско куче)
Аз и котка искам, макар мъжа ми да е твърдо против.
После са папагалите на мъжа ми. Две двойки средни, като единият мъжки е толкова нахален, че скоро в тенджерата ще свърши, само ако знаех, че ще ми се размине Ужасно пискливо същество!
И после- костенурката на брат ми, която ми даде за временно наглеждане, но стои вече няколко месеца при мен. Стои си в аквариума и само чака следващата порция манджа. Периодично я прослушвам за някакви признаци на Божествено Присъствие, но- не! Най-обикновенна си е.
Иначе се очаква да се вземе и едно куче, ако все пак къщата стане готова Насочили сме се към т.н. каракачанки (Българско овчарско куче)
Аз и котка искам, макар мъжа ми да е твърдо против.
Freki- Один ме чеше зад ушите
- Брой мнения : 292
Registration date : 13.07.2007
Character sheet
Име: Фреки
На мен затова ми трябва куче, иначе мога до края на живота си да остана пред компа... Пък и с кучетата се разбирам много по-добре, отколкото с котките, Не знам защо, но винаги е било така. Котките или се страхуват от мене, или ме дерат...
А иначе, Рийпърке, да знаеш, че верно са по-умни, отколкото изглеждат. Кучетата имам предвид. Моя лигльо тука се прави на много миловиден, ама само като иска нещо. Направо е прозрачен, понякога се чудя как не му виждам смляния кокал в корема. И такъв миличък поглед вади, маха с тая къса опашка (рязана е), прибира си ушите назад и гледа умоляващо докато не му дадат квото иска. Обаче ако му се покаже съвсем ясно, че няма да го получи, спира и се навира някъде, обиден . А той ся е сърдит, щото преди е живял само с 1 човек, а сега му се натресохме и аз и майка ми... (аз оставам тука) и милия, съчувствам му. Като излизаме не знае кого да слуша, на вратата чака винаги последния, а не ходи с първия... Въобще е толкоз смешен милия...
Сутринта ставам, отварям вратата на стаята ми и ме налита топка козина с език. Като се наведох да видя кво става (аз още спях) направо ми облиза цялата физиономия, ама да ви кажа, дъха му е ужасен Някой трябва да му измие зъбите...
Абе май мога до утре да се обяснявам за моя маймун, дето го имам от 2 седмици И още толкоз мога да говоря за тоя, дето са ми обещали и дето като го получа ще скачам до небето Въобще, животните са много... хм... как да кажа... готини. А допреди месец мислех, че ще имам костенурка... Ама сега с тоя лигльо едва ли... Ама май ще се оправя и без...
Фреки, баба ми има каракачанка, страхотни са. Само дето искат много внимание, нашата е супер любвеовилна, обаче седи вързана мн дълго време, никой не може да я разхожда, защото е по-голяма от всички нас и ни отнася като хукне да тича...
А иначе, Рийпърке, да знаеш, че верно са по-умни, отколкото изглеждат. Кучетата имам предвид. Моя лигльо тука се прави на много миловиден, ама само като иска нещо. Направо е прозрачен, понякога се чудя как не му виждам смляния кокал в корема. И такъв миличък поглед вади, маха с тая къса опашка (рязана е), прибира си ушите назад и гледа умоляващо докато не му дадат квото иска. Обаче ако му се покаже съвсем ясно, че няма да го получи, спира и се навира някъде, обиден . А той ся е сърдит, щото преди е живял само с 1 човек, а сега му се натресохме и аз и майка ми... (аз оставам тука) и милия, съчувствам му. Като излизаме не знае кого да слуша, на вратата чака винаги последния, а не ходи с първия... Въобще е толкоз смешен милия...
Сутринта ставам, отварям вратата на стаята ми и ме налита топка козина с език. Като се наведох да видя кво става (аз още спях) направо ми облиза цялата физиономия, ама да ви кажа, дъха му е ужасен Някой трябва да му измие зъбите...
Абе май мога до утре да се обяснявам за моя маймун, дето го имам от 2 седмици И още толкоз мога да говоря за тоя, дето са ми обещали и дето като го получа ще скачам до небето Въобще, животните са много... хм... как да кажа... готини. А допреди месец мислех, че ще имам костенурка... Ама сега с тоя лигльо едва ли... Ама май ще се оправя и без...
Фреки, баба ми има каракачанка, страхотни са. Само дето искат много внимание, нашата е супер любвеовилна, обаче седи вързана мн дълго време, никой не може да я разхожда, защото е по-голяма от всички нас и ни отнася като хукне да тича...
Character sheet
Аз винаги съм искала да имам лично мое животинче. Но нашите не ми дават да гледам даже рибки (Не че ги искам де, много са скучни. Само плуват нагоре-надолу, нагоре-надолу …). Иначе много обичам зайците и искам да си имам. Даже съм проучила всичко вече-храна, клетка, мястото дето ще стои и други неща. Но не дават и толкова. Сестра ми като се изнесе не ме интересува нищо ще си взема едно зайче. А иначе съм имала много животни: 3 кученца (застояха се вкъщи доста малко), папагали (умряха всичките), риби (умрели, изядени, и потънали в канала). Знам, че звучи зловещо спрямо животните ама дядо ги изтърва, не аз.
ali band- Брой мнения : 60
Character sheet
Раса:
вааах чак рибки ли не ти дават.. тва е гадноо. аз имам кучее мн е лигаво и почти цял ден спи ама си го лофкам.исках и още едно куче или зайче ама не дават
CaSey BlackheaRt- Брой мнения : 14
Registration date : 26.08.2007
Character sheet
Име: Lithium
Раса: Вампир
това е моята бу - казва се ерма и е западно сибирска лайка или за по - просто - тасманийски, бълващ огън дявол х) моето съкровище
Sockbrigand- Брой мнения : 6
Registration date : 22.08.2007
Character sheet
Раса:
ЯВНО ДОСТА ДОБРЕ СЕ ПРИКРИВА... ЧИЯ Е ВИНАТА ЗА ТОВА (ПРИВИДНО) ОТЧАЯНИЕ?
Character sheet
Не ми го отваря линка
Character sheet
http://fc03.deviantart.com/fs14/i/2007/051/9/2/Shut_up__I__m_Smiling_by_Nocturnal_wolf.jpg
Льо майне Годзила!
А кучето на bird е велико!
Ийк!
Льо майне Годзила!
А кучето на bird е велико!
Ийк!
Библиотекарят- Уук
- Брой мнения : 36
Registration date : 20.08.2007
Character sheet
Име: Библиотекарят
Раса: Орангутан
EEEEЙ ТОВА Е КУЧЕ... ОСТАНАХА МИ ОЧИТЕ В НЕГО... о.О
Character sheet
Лели! Страшен е! Даже ще си го прибавя към колекцията "бясно озъбени вълци"
Freki- Один ме чеше зад ушите
- Брой мнения : 292
Registration date : 13.07.2007
Character sheet
Име: Фреки
Велико е! Тряа се запознаем с него... *лига*
Character sheet
ReaperGirl написа:ЯВНО ДОСТА ДОБРЕ СЕ ПРИКРИВА... ЧИЯ Е ВИНАТА ЗА ТОВА (ПРИВИДНО) ОТЧАЯНИЕ?
не е отчаяние, а ме игнорира ... х) научи се и то ...
Sockbrigand- Брой мнения : 6
Registration date : 22.08.2007
Character sheet
Раса:
БАЙ ДЪ УЕЙ, ДА ПОЗДРАВИМ ЧАПС, КОЙТО ОТ СЕДМИЦА - ДВЕ ВЕЧЕ Е ГОРД СОБСТВЕНИК НА ЕДНА МАЛКА, КОСМАТА, ПИКЛИВА ТВАР НА ИМЕ СУЕРТА. ДА МУ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА НЕ ГО ЯДОСВА МНОГО...
Character sheet
А какъв и е вида на тая твар?
Character sheet
No offense, but.....Суерта?
Character sheet
В ПРЕВОД (ОТ ИСПАНСКИ МАЙ БЕШЕ) ЗНАЧИ "ЛИГЛА" (МАЙТАП БЕ, УИЛИ)
ЕДИТ: ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ТОЗИ МИ ПОСТ МИ ПРИЛИЧА НА ОПРАВДНИЕ? КАКВО МУ Е НА ИМЕТО?
ЕДИТ: ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ТОЗИ МИ ПОСТ МИ ПРИЛИЧА НА ОПРАВДНИЕ? КАКВО МУ Е НА ИМЕТО?
Последната промяна е направена от на Съб Окт 06, 2007 10:50 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Character sheet
Суерта?... Че какво може да му е?...
Character sheet